Overheidsgebouwen laten bouwen

Bouwonderneming Jos Dejongh bouwt niet alleen woningen en industriegebouwen, maar realiseerde ook al heel wat overheidsgebouwen.

Proces

Wanneer een overheid een gebouw wil laten bouwen, zoekt ze daarvoor via een openbare aanbesteding naar de meest geschikte bouwpartner. Bij zo’n gunningsprocedure speelt de prijs een belangrijke rol, maar voor de realisatie van overheidsgebouwen, moet de gekozen aannemer ook kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Onze erkenningen

Bouwonderneming Jos Dejongh schrijft regelmatig in voor openbare aanbestedingen, omdat we naast een jarenlange ervaring in het zetten van overheidsgebouwen ook beschikken over de nodige erkenningen:

  • Klasse 1, categorie C – C1 – D21 – D29
  • Klasse 3, categorieën E – G
  • Klasse 6, categorie D – D1

Onze projecten

In opdracht van de federale of de Vlaamse overheid en in samenwerking met diverse stads- en gemeentebesturen verzorgden wij de ruwbouw van verschillende overheidsgebouwen zoals administratieve centra, scholen, sportcomplexen, kinderdagverblijven, bibliotheken, cultuurcentra, rust-en verzorgingstehuizen, enz. Indien de opdrachtgever het wenst, coördineert bouwonderneming Jos Dejongh ook de volledige afwerking.

Wil u graag meer informatie over onze overheidsprojecten?

Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor meer info over onze ervaring in overheidsgebouwen. Wij staan u graag bij met advies.